Niet-selectie Alderweireld? "Te laat terug van de nationale ploeg", aldus Mourinho

Alyssa Saliou
| 3 reacties
Niet-selectie Alderweireld? "Te laat terug van de nationale ploeg", aldus Mourinho
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toby Alderweireld werd verrassend genoeg opnieuw niet geselecteerd bij Tottenham voor de partij tegen Newcastle. Maar wat nog meer wenkbrauwen deed fronsen was de reden die Mourinho daarvoor plots opgaf.

Fronsende wenkbrauwen op de persconferentie van Tottenham naar aanloop van de wedstrijd tegen Newcastle. Zoals dat af en toe wel eens voorvalt op persconferenties waar Mourinho als coach aan het woord is. 

Onderwerp die nu de wenkbrauwen deed fronsen: de niet-selectie van Toby Alderweireld. Enkele andere grote namen zoals Bergwijn, Doherty, en Aurier ontbraken ook. Toen journalisten Mourinho om de reden vroegen zei hij 'dat de spelers te laat terug waren gekomen van hun nationale ploegen.'

Maar Toby Alderweireld kwam voor het laatst in actie voor de Rode Duivels op 30 maart. Hij werd ondertussen voor de tweede keer gepasseerd. "Ze waren fit, maar doordat ze zich te laat hebben laten testen op corona na hun terugkeer van de nationale ploeg konden ze gisteren pas aansluiten op training.", voegde Mourinho er fijntjes aan toe.

Tottenham verloor uiteindelijk dure punten tegen Newcastle na defensief gestuntel achterin. Het werd 2-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties