đŸŽ„ Hazard start en geeft heerlijke assist bij Real Madrid in competitieopener op Deportivo Alaves

Thibaut Courtois en Eden Hazard hebben na de rust afstand kunnen nemen van Deportivo Alaves op de eerste speeldag van de Primera Division.

Ancelotti dropte Eden Hazard in de basiself. Voor de rust kon geen van beide ploegen zijn stempel drukken, als was het balbezit wel voor de bezoekers.

Na de rust opende Benzema snel de score. Nog geen kwartier later stond het al 0-3. Benzema scoorde een tweede keer. Ondertussen had ook Nacho zijn doelpuntje meegepikt, op aangeven van Hazard.

25 minuten voor tijd werd Hazard gewisseld. Vinicius Junior kwam in zijn plaats het veld op. Ook Gareth Bale, die aan de match begon, werd enkele minuten later vervangen.

Via een penalty van Joselu kwam Alaves op 1-3, na een fout van Courtois waarvoor hij geel kreeg. Vinicius Junior maakte er in de blessuretijd nog 1-4 van.