Einde verhaal voor Ole Gunnar Solskjaer? Manchester United wordt vernederd door Watford

Nils Wens

Opnieuw een blamage voor Manchester United. De Engelse topclub ging namelijk met zware 4-1 cijfers onderuit op het veld van Watford. Was dit de laatste wedstrijd van Ole Gunnar Solskjaer? Het zou wel eens goed kunnen.

Manchester United begon zeer zwak aan de wedstrijd. Watford speelde de Engelse topclub helemaal zoek en ze kwamen voor de rust dan ook verdiend op een 2-0 voorsprong dankzij Joshua King en Ismaïla Sarr.

Na de rust probeerde Solskjaer het met Donny van de Beek en de Nederlander bracht meteen iets extra in de ploeg. Hij scoorde snel de aansluitingstreffer en hij zette Ronaldo ook een paar keer alleen voor de doel, maar de Portugees kwam niet tot scoren.

In het slot moest Manchester United met tien man verder na een rode kaart voor Harry Maguire en Watford profiteerde nog optimaal. Joao Pedro en Dennis zorgden voor de 4-1 eindstand. Het einde voor Solskjaer lijkt zo nabij.