PSV laat drie dure punten liggen in titelstrijd

PSV heeft zaterdagavond met 1-2 in eigen huis verloren van AZ en verliest zo dure punten in de titelstrijd.

PSV begon vol vuur aan de wedstrijd. Armando Obispo scoorde zijn eerste goal in de Eredivisie om de Eindhovenaars op voorsprong te zetten.

PSV leek de partij helemaal onder controle te hebben, maar net voor rust kon Bruno Martins helemaal vrij op een corner de gelijkmaker scoren.

Sangaré miste de 2-1 net voor de rust. Offensief liet de thuisploeg na de rust bitter weinig zien. Een kwartier voor tijd volgde de koude douche.

Een lange bal van AZ werd door Mvogo volledig verkeerd ingeschat, waarna Jesper Karlsson de 1-2 kon scoren.

Het was voor PSV de derde thuisnederlaag van het seizoen. Ajax kan zondag tegen Heracles tot vijf punten voorsprong uitlopen.