Structureel probleem voor Lukaku bij Chelsea? "Op een gegeven moment houdt het op voor de vedette"

Structureel probleem voor Lukaku bij Chelsea? "Op een gegeven moment houdt het op voor de vedette"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea speelde woensdagavond alle extrasportieve zorgen van zich af door zich op bezoek bij Lille te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League.

Bij Chelsea was er in het basiselftal andermaal geen spoor van Romelu Lukaku, die de concurrentiestrijd tegen Kai Havertz momenteel verliest. Big Rom mocht tegen Lille een kwartier voor tijd invallen van Thomas Tuchel.

Bij VTM gaf analist Marc Degryse toe dat het stilaan oppassen geblazen is voor de Rode Duivel. Havertz laat beduidend betere statistieken optekenen in balverlies en balbezit. Bovendien scoorde de jonge Duitser de voorbije weken enkele belangrijke goals. "Lukaku heeft werk aan de winkel. Havertz begon te scoren nadat Lukaku uit de ploeg verdween na die dramatische match tegen Crystal Palace." 

"Havertz behield zijn plek, speelde goed in de heenwedstrijd tegen Lille en bleef scoren. De situatie is vergelijkbaar met die van Hazard en Vinicius bij Real Madrid. Op een gegeven moment stopt het voor de vedette en krijgt de jonge speler zijn kans", besluit Degryse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties