'Reims blijft halsstarrig vasthouden aan vraagprijs voor Wout Faes en zo dreigt transfer naar Serie A er niet te komen'

'Reims blijft halsstarrig vasthouden aan vraagprijs voor Wout Faes en zo dreigt transfer naar Serie A er niet te komen'

Wout Faes voetbalt sinds 2020 bij Reims en een transfer naar de Serie A zou een volgende mooie stap in zijn carrière kunnen zijn.

Alleen lijken ze bij Reims niet happig om hun verdediger te laten gaan, tenzij het aan hun voorwaarden is. Ze blijven stevig op hun strepen staan. Volgens L'Équipe heeft Reims maar liefst vier keer een bod van het Italiaanse Torino op Faes geweigerd.

Meer dan een week geleden werd al melding gemaakt van een bod van 12 miljoen euro. Het hoogste dat Torino geboden zou hebben, was 12 miljoen euro plus bonussen. Nog altijd onvoldoende voor Reims, dat 15 miljoen euro wil voor Faes.

Faes wil weg

Aangezien er de laatste tijd nog maar weinig schot in de zaak komt, lijkt het erop dat Torino zich zal richten op andere opties en Faes zijn overstap naar de Serie A misschien wel moet vergeten. Onze landgenoot, die aangedrongen heeft op een vertrek, ligt nog tot 2024 onder contract bij Reims.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21569 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties