Ticketverkoop loopt als trein: al 2,45 miljoen tickets verkocht voor WK Qatar

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties
Ticketverkoop loopt als trein: al 2,45 miljoen tickets verkocht voor WK Qatar

Met iets minder dan honderd dagen te gaan tot het WK in Qatar begint, zijn er zo'n 2,45 miljoen tickets voor wedstrijden verkocht, zo maakte Wereldvoetbalbond FIFA donderdag bekend. In de laatste verkoopsperiode, tussen 5 juli en 16 augustus, gingen 520.523 tickets de deur uit.

Vooral mensen uit Qatar, Saudi-Arabië, de VS, Mexico, de VAE, Engeland, Argentinië, Brazilië, Wales en Australië kochten tickets. In totaal zijn er iets meer dan 3 miljoen tickets beschikbaar (2 miljoen voor verkoop en 1 miljoen gereserveerd voor de Wereldvoetbalbond FIFA en haar partners).

FIFA raadt fans die tickets kochten aan om hun Hayya, de fanpas, aan te vragen. Die Hayya is nodig voor internationale toeschouwers om Qatar te mogen betreden, het gratis openbaar vervoer naar stadions te kunnen nemen en de stadions te betreden. Eind september zal de lastminuteverkoop van wedstrijdtickets van start gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties