🎥 Cristiano Ronaldo bereikt met goal stevige mijlpaal en wint met Manchester United

Op de negende speeldag in de Premier League heeft Manchester United met 1-2 gewonnen van Everton.

Cristiano Ronaldo was weer van de partij bij Manchester United, maar de Portugees zag zijn ploeg al in de vijfde minuut op achterstand komen.

Alex Iwobi zorgde voor de vroege voorsprong van de thuisploeg. Amper tien minuten later stonden de bordjes alweer in evenwicht na een doelpunt van Antony.

Met zijn 700ste doelpunt in club verband werd Cristiano Ronaldo matchwinnaar voor United. Zijn goal viel net voor de rust. Na de pauze werd niet meer gescoord.

Man United komt met 15 punten op de vijfde plaats in de stand terecht, maar heeft wel nog een match tegoed ten opzichte van leider Arsenal dat 24 punten telt.