Lang met extra dosis zelfvertrouwen terug naar Club Brugge: "België weer laten zien dat wij de beste zijn"

Lang met extra dosis zelfvertrouwen terug naar Club Brugge: "België weer laten zien dat wij de beste zijn"
Foto: © photonews

Noa Lang kreeg in de kwartfinale tegen Argentinië zijn eerste minuten bij Nederland op een WK. De aanvaller kon het tij in de verlengingen niet meer keren en concentreert zich nu op Club Brugge.

Ook hij was tijdens na de strafschoppenserie niet gediend met de reactie van de Argentijnen. “Ze deden stoer. Echt stoer. Terwijl ze net hadden gewonnen. Ga dan toch lekker zelf juichen. Of wat handen schudden. Maar doe toch niet zo. Daarom gaat Argentinië het WK ook niet winnen. Trouwens, binnenkort zie ik er een paar van hen terug, als ik na nieuwjaar met Club tegen Benfica moet", zegt hij bij HLN

En daar gaat nu de focus op. “We hebben dertien punten in te halen, dus ja... Vanaf nu gaat mijn focus weer vol naar Club. Ik wil mijn derde titel op rij winnen. En België weer laten zien dat wij de beste zijn.”

Hij wil er ook zijn basisplaats heroveren. “Drie maanden geleden scheurde ik mijn enkelband. Het was dan ook helemaal niet zo vanzelfsprekend dat ik hier zou staan. Zeker niet door dat gedoe bij Club. Maar ik heb het toch gehaald. Een kwartfinale op een WK - helaas niet verder. Toch is dit een mooi begin. Ik heb er niet echt woorden voor.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties