Voetbalbond lost vacature voor nieuwe bondscoach

Voetbalbond lost vacature voor nieuwe bondscoach
Foto: © photonews

De voetbalbond start het selectieproces voor een nieuwe bondscoach vandaag officieel met het publiceren van de vacature.

“Ook na de vroege uitschakeling op het WK in Qatar blijft de KBVB erg ambitieus voor de toekomst. Alle elementen zijn aanwezig om in de toekomst succesvol te blijven. Aan de nieuwe bondscoach om ermee aan de slag te gaan en ons naar nieuwe successen te leiden”, klinkt het.

“De KBVB is op zoek naar een fulltime bondscoach die weet wat winnen is. De nieuwe bondscoach is resoluut ambitieus en heeft de nodige internationale ervaring op topniveau, voetbaltactische kennis en inzichten alsook de juiste persoonlijke skills. Hij is een serial winner met ervaring in het managen van topspelers.”

“Hij weet hoe in te zetten op het creëren van een hechte groep en hoe jonge spelers te integreren. De voetbalbond is op zoek naar een tactisch expert die zijn keuzes ondersteunt met data, technologie en objectieve parameters en gebruik maakt van de sportieve expertise en structuur van de KBVB.”

Kandidaturen worden verwacht voor 10 januari 2023, waarna het selectieproces door de Taskforce wordt opgestart.

De vacature is hier te raadplegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties