'Italiaanse topclub meldt zich voor Youri Tielemans'

Geoffrey Debackere
| 1 reacties
'Italiaanse topclub meldt zich voor Youri Tielemans'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Youri Tielemans is bezig aan zijn laatste maanden bij het Engelse Leicester City. De middenvelder kan er transfervrij vertrekken in de zomer en kan dan ook rekenen op belangstelling van verschillende clubs uit Europa.

Na een afwezigheid van bijna twee maanden speelt de Belgisch international de laatste weken terug mee bij The Foxes. De club doet het niet goed in de Premier League en staat op een teleurstellende degradatieplaats.

In het verleden werden al clubs genoemd zoals Manchester United, Newcastle United, Borussia Dortmund, AS Roma en FC Barcelona. Volgens Fichajes en verschillende Italiaanse media heeft nu ook Juventus zich gemeld voor de speler. De Italianen hebben een neus voor het transfervrij oppikken van spelers en zouden maar al te graag een speler van het kaliber Tielemans toevoegen aan hun elftal.

Het worden nog zware weken voor de 25-jarige Belg en Leicester City om zich te redden van de degradatie in de Premier League. Wat er ook gebeurt met de Foxes, het lijkt nu al een zekerheid dat Tielemans volgend seizoen bij een andere ploeg zal spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties