Italiaanse sportkrant zet Romelu Lukaku stevig op zijn plaats na uithaal op sociale media

Italiaanse sportkrant zet Romelu Lukaku stevig op zijn plaats na uithaal op sociale media
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport heeft Romelu Lukaku wederwoord gegeven voor zijn uithaal op sociale media. De krant vindt dat Lukaku meer voor geld kiest dan sportieve uitdagingen.

"Wanneer haat niet werkt, gaan ze liegen", schreef Romelu Lukaku onlangs op zijn sociale media. Hij haalde zo uit naar bepaalde Italiaanse media, die geruchten over een transfer van Romelu Lukaku hadden gedeeld. 

Maar bij La Gazzetta dello Sport hebben ze Lukaku nu een antwoord gegeven. "Lukaku, de shirtjeswisselaar met zes clubs en torenhoge salarissen: de specialist in gouden contracten", schrijft de roze sportkrant. 

Geld boven sportieve keuzes

"Elke keuze is legitiem. Je kunt geen kritiek hebben op wie meer geld wil verdienen. In zijn recente keuzes heeft Romelu echter weinig rekening gehouden met sportieve zaken, wat hem de toorn van de fans heeft opgeleverd."

"Hij heeft grote moeite om de druk te overwinnen, om van een geweldige spits naar een kampioen te gaan. Door zo vaak van shirt te wisselen, heeft Romelu veel geld gevonden, maar is hij zichzelf kwijtgeraakt", is de conclusie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties