🎥 Jérémy Doku doet monden openvallen en opent op heerlijke manier zijn rekening bij Manchester City

🎥 Jérémy Doku doet monden openvallen en opent op heerlijke manier zijn rekening bij Manchester City

Manchester City won zaterdagnamiddag met 1-3 op het veld van West Ham. Het was niemand minder dan Jérémy Doku die bij een 0-1 achterstand de bordjes gelijk kon hangen en het vertrouwen terug in de ploeg bracht.

Jeremy Doku speelt nog maar pas bij Manchester City en hij heeft zijn rekening al geopend. Zaterdag scoorde hij op een mooie manier zijn eerste voor de Citizens. Hij krijgt de bal en gaat gevaarlijk richting doel. Wanneer er teveel ruimte wordt gegeven in de zestien werkt hij op heerlijke manier af.

Begin september maakte hij al zijn debuut tegen Fulham waar hij 76 minuten op het veld stond. Manchester City won toen met 5-1. Momenteel staan de Citizens eerst in de Premier League met 15 op 15. De eerste achtervolger is Liverpool met 13 punten.

City betaalde deze zomer 60 miljoen euro aan Stade Rennes om de Rode Duivel binnen te halen. Eerder in de wedstrijd gaf hij na een lekkere dribbel ook bijna een assist aan Erling Haaland die de pass net niet kon verzilveren. In de 90e minuut werd Doku overigens gewisseld voor een ouder bekende: Sergio Gomez die bij Anderlecht speelde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties