'Atalanta wil direct stevig zaken doen met Charles De Ketelaere'

'Atalanta wil direct stevig zaken doen met Charles De Ketelaere'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charles De Ketelaere speelt dit seizoen op uitleenbasis voor Atalanta. Daar liet hij zich meteen opmerken.

In de zomer van 2022 trok Charles De Ketelaere van Club Brugge naar AC Milan, maar een schot in de roos werd de transfer van 35 miljoen euro helemaal niet. En daarom zocht de Italiaanse club een oplossing voor onze landgenoot.

Die kwam er met Atalanta Bergamo. Zij huren Charles De Ketelaere dit seizoen voor 3 miljoen euro, maar hebben wel een aankoopoptie van 23 miljoen euro in de deal. Voor Atalanta zou het wel eens een topdeal kunnen worden, want CDK komt helemaal los bij hen.

Volgens Engelse kranten zal De Ketelaere volgende zomer hoe dan ook de overstap maken van Atalanta naar de Premier League. De Italianen zouden de aankoopoptie lichten en CDK direct met winst doorverkopen.

Grootste kandidaat om hem binnen te halen lijkt op dit moment Manchester United te zijn. Deze zomer haalden zij al Rasmus Höjlund binnen, goed voor minstens 75 miljoen euro. En opnieuw zaken doen zien ze helemaal zitten.

In de Engelse pers worden ook Newcastle United en Arsenal als mogelijke bestemming. Op een deal van Atalanta heeft AC Milan ook nog eens een doorverkooppercentage van 10 procent, waardoor zij een groot deel van hun investering van vorige zomer zouden terugverdienen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties