Verrassende speler aangeduid als beste ter wereld

Verrassende speler aangeduid als beste ter wereld

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Engelse medium '90 min', kwam met een lijst van beste spelers ter wereld. Al ziet die lijst er wel heel opvallend uit.

Zo begint de lijst met German Cano op plaats 20. Een 35-jarige Argentijn die bij de Braziliaanse club Fluminense FC speelt. Na hem volgen Alisson Becker, Bruno Guimaraes, Son Heung-min en William Saliba.

Op plaats 15 zien we Lionel Messi verschijnen. Terwijl die volgens velen op weg is naar een achtste Gouden Bal, ziet '90 min' dit duidelijk niet gebeuren. 

Leroy Sane, Declan Rice volgen na Messi. Dan zien we op de 12e plaats een oude bekende. Victor Boniface prijkt hier na een geweldig seizoensstart. Na hem komt James Maddison. Daarna zien we Cristiano Ronaldo op plaats 10. Dat zijn er dus nog eens vijf boven Messi. 

Santiago Gimenez, Feyenoord-spits komt op plaats negen. Serhou Guirassy volgt, samen met Harry Kane en Rodri. Op de vijfde plaats staat Kylian Mbappé. Op plaats vier zien we een andere favoriet voor de Gouden Bal met Erling Haaland.

Lautaro Martinez, spits van Inter Milan krijgt brons. Mohamed Salah van Liverpool is volgens de Engelse website de op een na beste. De allerbeste op dit moment? Dat is volgens hen Jude Bellingham

90min verdedigt zijn keuze: "Als je statistieken worden vergeleken met die van Cristiano Ronaldo, je doelpunten met die van Diego Maradona en je culturele impact met die van Michael Jordan, dan weet je dat je een bijzondere atleet moet zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties