'Barcelona heeft verbazingwekkend voorstel klaar voor Frenkie de Jong'

'Barcelona heeft verbazingwekkend voorstel klaar voor Frenkie de Jong'
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frenkie de Jong ligt nog tot 2026 onder contract bij FC Barcelona. Hij zou een immens voorstel krijgen.

Het contract van Frenkie de Jong blijft Barcelona bezig houden. Zijn salaris weegt stevig door op het budget, waardoor de Spaanse topclub hem zelfs probeerde van de hand te doen richting Manchester United.

Sportief directeur Deco wil echter de onderhandelingen opstarten over een nieuw contract. FC Barcelona zou hem een ‘contract voor het leven willen geven’.

Deco is zeer tevreden over De Jong, maar wil met het nieuwe contract wel de komende twee jaar een lager loon geven tijdens het nog lopende contract.

Barcelona wil nog voor het einde van dit kalenderjaar een overeenkomst vinden, maar het management van De Jong heeft helemaal geen haast.

“Speler en club zijn veroordeeld tot een akkoord over een nieuw contract”, schrijft Sport over de situatie. “Als De Jong het seizoen 2024/25 begint zonder zijn contract te hebben verlengd, dan kan alles exploderen.”

Vorig jaar leek de situatie tussen de club en De Jong helemaal te exploderen toen de club dreigde naar de rechtbank te stappen om hem verkocht te krijgen. Maar uiteindelijk bleef hij aan boord.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties