Italianen leggen officieel bod neer voor basisspeler van Rode Duivels, toptransfer in de maak

Italianen leggen officieel bod neer voor basisspeler van Rode Duivels, toptransfer in de maak
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er beweegt nog heel wat rond onze Rode Duivels. Maar de grootste geruchten gaan over Arthur Theate. De linksback van Domenico Tedesco kan een toptransfer maken, want Napoli heeft een officieel bod neergelegd bij Rennes.

De centrale verdediger die bij de nationale ploeg op links moet spelen ligt goed in de markt. Napoli heeft deze transferperiode al ingegrepen door twee middenvelders te halen, maar ook de achterhoede is toe aan versterking. 

De afwezigheid van Natan door blessure en het zwakke presteren van andere alternatieven het Napoli-bestuur hebben aangezet tot actie in januari. In die optiek mikken ze op eenterugkeer van Arthur Theate naar de Serie A, de voormalige centrale verdediger van Bologna.

De Napelse krant Il Mattino laat weten dat het bestuur ver wil gaan om hem te halen, gezien de moeilijkheden om de deal met Udinese voor Perez definitief van de grond te krijgen. De Laurentiis heeft dan ook een officieel bod gedaan. 

De waarde van Theate wordt geschat op ongeveer 15 miljoen euro, maar het is niet uitgesloten dat de Franse club een hoger bedrag kan vragen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties