Groot nieuws bij KV Oostende: Rechtbank grijpt in, club reageert meteen

Groot nieuws bij KV Oostende: Rechtbank grijpt in, club reageert meteen
Foto: © photonews

Het gaat niet goed met KV Oostende. De Kustboys kampen met veel financiรซle en sportieve problemen.

De club deelde dinsdag mee dat het voorlopig onder bewind is geplaatst. 'De ondernemingsrechtbank van Gent, afdeling Brugge, heeft Mr. Werner Van Oosterwyck, advocaat te Oostende, aangesteld als voorlopig bewindvoerder van de NV KV OOSTENDE', klinkt het op de clubwebsite.

De club reageert goed op het nieuws. 'De benoeming van Mr. Van Oosterwyck als voorlopig bewindvoerder is een positieve démarche van de Ondernemingsrechtbank om te trachten de activiteiten van NV KV OOSTENDE voort te zetten. In lijn met zijn nieuwe rol zal Mr. Van Oosterwyck grondig onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om de onderneming verder te laten opereren na het voormalig bestuur, waarover velen heel wat vragen hadden.'

Volgens Sporza heeft Van Oosterwyck vier maanden om de tijd gekregen om KV Oostende weer boven water te krijgen. 'Op dit moment ligt de focus op het verzamelen van relevante informatie zodat de rechtbank adequaat kan geïnformeerd worden over de stand van zaken. Mr. Van Oosterwyck zal zich inzetten om de belangen van NV KV OOSTENDE te behartigen en te trachten constructieve oplossingen te vinden voor een duurzame voortzetting van de activiteiten', besluit de club.

KV Oostende kreeg een puntenaftrek van 9 punten eind 2023. Op dinsdag trekt de club naar de Licentiecommissie om zich te verdedigen. KVO wil dat de de puntenaftrek ongedaan gemaakt wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties