📷 Transfermarkt heeft lijstje met opvolgers voor Verheye en Kerkhofs na ontslag trainer Sporting Hasselt

📷 Transfermarkt heeft lijstje met opvolgers voor Verheye en Kerkhofs na ontslag trainer Sporting Hasselt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben trainer Benny Lunenburg ontslagen bij Sporting Hasselt. Dat deden de voorzitters na een 0-3-nederlaag tegen hekkensluiter Londerzeel.

Sporting Hasselt, de ploeg die Rik Verheye en Sam Kerkhofs overnamen, zijn nog altijd competitieleider in tweede amateur, maar de nederlaag van zondag tegen rode lantaarn Londerzeel was voor het voorzittersduo de druppel.

Eerder dit seizoen viel het woord ontslag als eens, maar toen besloten ze wel nog door te gaan met Lunenburg. Nu dus niet. “We hebben nog geen nieuwe trainer. Hulptrainer Davy Sroka neemt over op korte termijn. Het kan zijn dat Davy het seizoen uitdoet, maar het kan ook dat er volgende week een nieuwe trainer is”, aldus Kerkhofs aan Het Nieuwsblad.

Lunenburg toont geen begrip voor Kerkhofs en Verheye

Benny Lunenburg zelf zit vol onbegrip dat deze beslissing genomen werd, zeker gezien de plaats in de rangschikking. Dan afgerekend worden op twee nederlagen, dat begrijpt hij niet.

“De druk die op deze ploeg afkomt door al die heisa, is zo enorm groot. Ik denk niet dat ze dat goed begrijpen. En toch zaten we op koers voor een prijs. En nu dit. Begrijpe wie begrijpen kan”, reageert hij.

Op Twitter reageert Bart Tamsyn, de man achter de Belgische website van Transfermarkt, al aan beide voorzitters met een lijstje van beschikbare trainers. Aan ambitie bij Sporting Hasselt alvast geen gebrek. Zo werd vorige week de zoon van Mark van Bommel aangetrokken. Zien wat dat geeft...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties