Competitie: Primeira Liga
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Est脙隆dio do Drag脙拢o
Porto wint van Braga

Porto heeft gisterenavond met 3-1 gewonnen van Sporting Braga. Daarmee blijft het op vier punten staan van leider Benfica. Opvallend: zowel Benfica als Porto verloren dit seizoen nog geen wedstrijd in de Primeira Liga.

Nog vijf speeldagen zijn er te spelen in Portugal en tot op heden heeft de top-2 nog geen wedstrijd verloren. De derde in de stand staat dan ook op een straat afstand.

Tegen Braga moest Porto een achterstand goedmaken, want Alan had de bezoekers op voorsprong gebracht halverwege de eerste helft. Rodriguez maakte nog voor de koffie gelijk, maar het was voor Porto uiteindelijk wachten tot de laatste tien minuten om – met twee doelpunten van Kelvin – tot de bevrijding te komen.

Rode Duivel Steven Defour mocht starten en werd iets na het uur gewisseld voor Atsu.