Datum: 15/09/2013 20:45
Competitie: Primeira Liga
Speeldag: Speeldag 4
Braga en Estoril maken er een potje van

Braga en Estoril hebben de vierde speeldag in de Portugese competitie in stijl afgesloten. Met veel doelpunten, maar ook veel sensatie en kaarten.

Het was wel een weekend met veel sensatie, uitsluitingen en strafschoppen in alle Europese competities dit seizoen. Het orgelpunt werd gezet in de wedstrijd tussen Braga en Estoril.

Baiano zette na een kwartier de teneur met een uitsluiting. Aansluitend ging de strafschop van Evandro binnen: 0-1. Alan zette de thuisploeg nog voor de koffie op gelijke hoogte, na de rust maakte ook hij via de strafschopstip een extra doelpunt.

Vlak daarvoor werd Tavares uitgesloten: tien tegen tien in Braga. Estoril bracht twee verse krachten in, maar een van hen - Gerso Fernandes - vloog er op zijn beurt na zes minuten alweer uit.

Custodio voor Braga en Seba voor de bezoekers wisten de score nog hoger te doen oplopen, maar de thuisploeg pakte uiteindelijk toch de volle buit. Braga klimt zo met 9 op 12 door naar de derde plaats in de stand, Estoril zakt naar stekje vier.