Competitie: Copa Del Rey
Speeldag: Halve Finales (H)
Stadion: Santiago Bernabeu
Real Madrid en Barcelona maken terugwedstrijd spannend

Real Madrid heeft Barcelona in de heenwedstrijd van de halve finale van de Copa Del Rey op een 1-1 gelijkspel gehouden. Eind februari is er de terugwedstrijd in Barcelona.

Dat het aan de rust nog 0-0 stond was een klein mirakel. Iniesta gaf Jordi Alba een geweldig grote kans en ook Benzema had misschien wel moeten scoren.

Toch was het wachten tot na de pauze om doelpunten te zien. Opnieuw Benzema kwam dicht bij een doelpunt, maar dat viel uiteindelijk aan de overkant. Messi bediende Fabregas, die proper afwerkte.

De thuisploeg ging daarna ostentatief op zoek naar de gelijkmaker en werd uiteindelijk beloond voor de harde inzet. Varane kon tien minuten voor rust de 1-1 scoren en zo de terugmatch in Barcelona spannend houden. Morgen spelen Atlético Madrid en Sevilla hun heenwedstrijd in de halve finales.