Stadion: Estadio Municipal de Balaidos Vigo

Herbeleef Celta De Vigo - Real Zaragoza (La Liga)

Volg de match tussen Celta De Vigo en Real Zaragoza live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
Welkom. Om 17u00 wordt de wedstrijd gespeelt tussen Celta de Vigo en Real Zaragoza. Na de overwinning in de derby tegen Deportivo La Coruna vorige week (0-1), zal Celta het nodige vertrouwen hebben voor vanmiddag het staat op de 12e plek op 6 punten van de derde in de rangschikking en tegenstander van vanmiddag, Real Zaragoza. Zaragoza dat vorige week ook won thuis tegen Gimnastic Tarragona (3-0) en kan mits een overwinning over Real Madrid wippen dat vanavond nog de topper speelt om 19u00 tegen Valencia. Voor beide elftallen is het een belangerijke wedstrijd, want ook Celta kan een sprongetje maken. Ze kunnen Villarreal achter zich laten als ze deze thuiswedstrijd tot een einde brengen. U ziet het allemaal straks omstreeks 17u00. Vanmiddag worden er nog 5 andere wedstrijden afgewerkt. Getafe - Levante Gimnastic - Real Mallorca Osasuna - Deportivo La Coruna Racing Santander - Recreativo Huelva Real Betis - Espanyol Barcelona
00:00

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
4
Een vermaning aan het adres van Fernando Baiano
7

Goal
Doelpunt van Diego Milito (Onbekend Onbekend)

29
Via een mooie pass van Oubina komt de bal bij Nene die knalt vanop 20 meter, maar de bal spat uiteen op de paal. Bijna de gelijkmaker!
31
Een mooie kans, op rechts de voorzet van Cannobio, kopbal Baiano, maar die kans gaat naast