Volg de match tussen Valencia CF en Barcelona live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
De eerste helft is begonnen.

Om 22u00 wordt in Estadio Mestalla de wedstrijd afgetrapt tussen Valencia CF en Barcelona FC. Beide ploegen gaan op zoek naar de 3 punten in deze mooie topper. De Catalanen staan momenteel 2e in de stand. Valencia en thuisploeg van vanavond staat 7e.
Valencia CF: Cañizares Ruiz Santiago, Helguera Bujia Ivån, Marchena López Carlos, Miguel (Luis Miguel Brito García Monteiro) , Moretti Emiliano, Albelda Aliques David, Joaquín , Montoro Angel, Silva David, Arizmendi , Morientes Fernando.
Barcelona: Våldes Arribas Víctor, Abidal Eric, Mårquez Álvarez Rafael, Milito Gabriel Alejandro, Puyol Saforcada Carles, Iniesta Lujan Andrés, Touré Gneri Yaya, Xavi (Xavier Hernåndez Creus) , Eto'o Fils Samuel, Gudjohnsen Eidur, Messi Luis Leonel.
2
Meteen een aanval vanwege Barcelona. Eto'o met een schot, maar Canizares redt het schot.
4
Canizares met een snelle uittrap richting Morientes, maar de aanvaller staat buitenspel.
6
Een lange bal richting Abidal, maar deze is te hard en gaat buiten.
7
Miguel moest even verzorgd worden, maar kan nu toch terug deelnemen aan de wedstrijd.
9
Tweede hoekschop op rij voor Barça.
9
Hoekschop Barça.
10
De derde opeenvolgende hoekschop levert geen gevaar op.
11
Eto'o was had vrije baan naar doel, maar Canizares kan de bal wegwerken.
12
Vrije trap Valencia na overtreding van Marquez.
13

Goal
Doelpunt van Samuel Eto'o (Lionel Messi)
Een mooi schot dat verdwijnt in de bovenhoek.
14
Miguel probeert Morientes weg te sturen, maar de aanvaller staat buitenspel.
15
Joaquin met de overtreding.
16
Touré moet een hoekschop toestaan aan Valencia.
17
Eto'o begaat de overtreding. Vrije trap voor Valencia.
17
De hoekschop komt bij Albelda terecht, maar de speler begaat een handsbal.
21
Daar is Eto'o opnieuw met een kopbal op doel op aangeven van Puyol, maar de aanvaller kan niet genoeg kracht op de bal steken.
23
Het is een al bij al evenwichtige partij, waarin alleen de efficiëntie het haalde van de afwachtende houding. Eto'o kon een mooie assist afronden.
23
Gevaarlijk spel van Puyol.
25
Joaquin begaat overtreding.
26

Goal
Tweede assist van Messi en tweede treffer van Eto'o deze keer in de rechterbenedenhoek.
28
Marchena begaat gevaarlijk spel. Vrije trap Barça op een interessante plaats.
29
Vrije trap is ongevaarlijk en belandt in de handen van Canizares.
30
Overtreding Arizmendi.
31
Daar is Eto'o opnieuw. De aanvaller met een schot op doel op aangeven van Puyol, maar de speler kan net niet bij de bal.
34
Valencia met de eerste dreiging van de wedstrijd. Arizmendi met het schot richting doel. De bal zweeft over de deklat.

39
Uit voorzorg vervangt Koeman zijn spits Morientes. Hij brengt Vicente in als vervanger. Morientes liep een lichte blessure op.
42
42
Messi ligt geveld en moet naar de kant voor verzorging.
42
De hoekschop wordt weggewerkt.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten bij een 0-2 stand. In de eerste helft kregen we een redelijk sterk Barcelona te zien en een matige thuisploeg. Het was een evenwichtige partij met vooral de bezoekers die het meeste balbezit hadden, dat werd ook beloond met twee doelpunten van Samuel Eto'o op aangeven van 2 assists van Messi. Die laatst genoemde moest vlak voor rust naar de kant door een blessure. Hij werd vervangen door Giovanni. Eerder werd ook Morientes vervangen door Vicente wegens een opgelopen blessure. De thuisploeg zal uit een ander vaatje moeten tappen wil het nog punten sprokkelen. Ruststand: 0-2.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

47
Benieuwd wat Koeman gezegd heeft tijdens de rust. Of gaat Barcelona door op hun elan.
48
Daar is Eto'o op aangeven van Gudjonsson, maar de aanvaller besluit op Canizares.
49
Eerste dreiging van de tweede helft is via Valencia. Montoro met een schot op doel, maar deze bal is ongevaarlijk voor de doelman.
50
Milito begaat overtreding.
52
De spelers van Valencia kregen een uitbrander van Koeman tijdens de rust zo lijkt het, want men heeft veelal balbezit.
53
Giovanni met het schot op doel, maar de bal gaat via de paal buiten.
54
Vrije trap Barça aan de zijkant van de rechthoek. Deze vrije trap levert geen gevaar op.
57
 Gele kaart voor Ángel Montoro

59
 Gele kaart voor (Ángel Javier Arizmendi de Lucas) Javier Arizmendi

61

Goal
Doelpunt van Eidur Gudjohnsen (Giovani Dos Santos)