Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan

Herbeleef Sevilla - Racing Santander (La Liga)

Volg de match tussen Sevilla en Racing Santander live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Om 22u00 wordt de wedstrijd afgetrapt tussen Sevilla FC en Racing Santander in de Primera Division. Beide ploegen gaan voor een driepunter. Beide trainers zetten een 4-4-2 bezetting op het veld.
Sevilla: Capel Diego, Daniel Alves , De Sanctis Morgan, Dragutinovic Ivica, Escudé Julien, Kanouté Frederic, Kerzhakov Aleksandr, Maresca Enzo, Mosquera Aquivaldo, Navas Jesús, Poulsen Christian.
Racing Santander: Ayoze Díaz Díaz , Colsa Gonzalo, Coltorti Fabio, Duscher Aldo Perdo, Fernández Luis, Garay Ezequiel, López Montana Jorge, Munitis Alvarez Pedro, Pinillos , Moratón José, Smolarek Ebi.
00:00
De wedstrijd is begonnen.
1
 Gele kaart voor Pinillos

5
In de openingsminutene een gretig Santander en een aanvallend, maar afwachtend Sevilla.
5
Duscher begaat een overtreding op Mosquera.
11
Poging van Ayoze van op 15 meter, maar de bal is ongevaarlijk voor de doelman van Sevilla.
13
Nu een poging op doel via Navas, maar ook deze bal levert geen doelgevaar op.
15
Santander probeert aan te vallen richting De Sanctis, maar echte kansen worden er niet gecreëerd. De thuisploeg houdt goed stand en kan bij momenten mooie aanvallen in mekaar knutselen.
17
Nu een gevaarlijk schot van Duscher waarbij De Sanctis plat moet.
20
Veel slordigheden te bespeuren bij de thuisploeg.
21
Daniel Alves probeert Kanouté te bereiken, maar de bal is te hard voor de aanvaller.
24

Goal
Doelpunt van Frederic Kanouté (Onbekend Onbekend)

28
Nu een schot van Navas, die in de handen van de doelman belandt.
30
Sevilla heeft tot nu toe meer grip op de wedstrijd gekregen. Santander moet nu achtervolgen en de achterstand proberen ombuigen.
32
Veel kansen worden er niet bijeen gevoetbald in deze eerste helft. Veel combinatiespel en flanken die worden gebruikt, maar tot echte aanvallen leidt dit nog niet.
33
De enige goede aanval van de thuisploeg leidde tot een mooi doelpunt, maar nadien is de wind weer gaan liggen.
34
Strakke organisaties aan weerszijden.
36
Munitis kan alleen op de doelman afgaan, maar de afwerking is veel te zwak om Coltorti te verschalken.
40
De kopbal van Smolarek op hoekschop is niet gevaarlijk voor De Sanctis.
40
Santander probeert nog voor de rust op gelijke hoogte te komen.
41
 Gele kaart voor Jorge López

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een 1-0 stand. De eerste helft tussen Sevilla en Santander begon rustig met een afwachtende houding langs beide kanten. Er werden niet veel doelkansen gecreëerd, maar toch werd er gescoord. Kanouté kreeg via een mooie aanval de bal aangespeeld door Daniel Alves. De aanvaller trapte het leer voorbij de doelman. Nadien had Munitis de kans op de gelijkmaker, maar hij schoot de bal op de doelman. Zo gaan beide ploegen de kleedkamer opzoeken. De bezoekers hebben nog 45 minuten om de achterstand om te buigen. Sevilla gaat proberen stand te houden en eventueel de score uit te breiden. Ruststand: 1-0.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft begint.
47
 Gele kaart voor Ezequiel Garay

50
Knappe parade op een vrije trap van Garay. De doelman haalt de bal uit de hoek en gaat in hoekschop.
51

Goal
Doelpunt van Ezequiel Garay (Onbekend Onbekend)
De gelijkmaker is een feit. Op hoekschop kopt de speler de bal tegen de netten.
53
De bezoekers hebben de preek van zijn trainer goed verstaan, want ze beginnen scherp aan de tweede helft met meteen de gelijkmaker op zak. De thuisploeg moet nu opletten dat het niet tegen een tweede tegentreffer aanloopt.