Speeldag: Supercup
Stadion: Santiago Bernabeu
Sevilla pakt Supercup met spektakel
Kristof Blomme

Sevilla heeft de Spaanse Supercup beet. Nadat de thuismatch met 1-0 werd gewonnen, ging het nu ook bij Real Madrid winnen met 3-5.
Na een kwartier kwam Sevilla op voorsprong. Renato tekende voor het doelpunt. Tien minuten later maakte de jonge Nederlander Drenthe gelijk. De velugelspeler werd nog maar net overgenomen van Feyenoord. Op het halfuur zorgde Renato voor de tweede bezoekende treffer. Voor de pauze pikte ook Kanouté nog zijn doelpunt mee vanop de stip. Cannavaro zorgde vlak voor het rustsignaal voor de 2-3.

Ook na de pauze verzorgden beide ploegen het spektakel. Twaalf minuten voor het einde tekende Ramos voor de gelijkmaker. In de laatste vijf minuten ontbond Kanouté zijn duivels. Hij zorgde met zijn tweede en derde treffer van de avond voor de 3-5 eindstand. Pepe kreeg nog rood namens de thuisploeg.