Stadion: Estadi Olimpic de Montjuic Barcelona

Volg de match tussen Espanyol Barcelona en Sevilla live, samen met vele andere supporters.

Straks de wedstrijd tussen Espanyol Barcelona en Sevilla FC.
Espanyol Barcelona: Kameni Carlos, Sanchez Ortega Sergio, Torrejón Marc, Pareja Nicolas, García David, Smiljanic Milan, Martinez Roman Fernando, Corominas Ferrån, Luis García , Nené Luis de Carvalho, Alonso Ivan.
Sevilla: Palop Cervera AndrĂ©s, Mosquera Romana Aquivaldo, Squillaci SĂ©bastien, Prieto Galvez David, Navarro Corbacho Fernando, Fazio Federico, Romaric Ndri, JesĂșs Navas (JesĂșs Navas Gonzalez), Capel Trinidad Diego, Renato (Renato Dirnei Florencio), KanoutĂ© Frederic.
00:00
Sevilla heeft de eerste helft afgetrapt.
00:00
1 minuut stilte voor de wedstrijd.
00:00
De spelers betreden de grasmat om aan de wedstrijd te beginnen.
2
De bezoekers trekken meteen naar voren.
2
Nu een eerste schot van Fazio, die ver naast het doel gaat.
3
Espanyol neemt een afwachtende houding aan en loert op de tegenaanval.
4
Roman komt slecht neer en houdt er een lichte blessure aan over, maar het is niet al te ernstig. De speler kan verder spelen.
5
Nu de thuisploeg met een goede kans via Luis Garcia, waarbij de doelman bij de les moet zijn. Palop kan de bal klemmen.
7
Kanouté probeert met een schot op doel, maar die gaat naast.
8
Overtreding van Sanchez. Vrije trap voor Sevilla aan de zijkant van de rechthoek.
8
Capel neemt de vrije trap voor zijn rekening, maar deze levert geen gevaar op.
10
David Garcia moet een eerste hoekschop toestaan aan Sevilla.
11
Bij een schot van Kanouté, moet Pareja een tweede opeenvolgende hoekschop toestaan. Deze levert een doeltrap op voor Kameni.
13
Overtreding van Navarro. Vrije trap voor Espanyol op eigen helft.
14
Overtreding nu van Luis Garcia op Romaric, die een vrije trap wint.
15
Espanyol krijgt nu een vrije trap na overtreding van Mosquera.
15
De vrije trap levert geen gevaar op.
16
Na een kwartier spelen is het een al bij al evenwichtige partij. Beide ploegen proberen de bal in de ploeg te houden en openingen te creëren.
20
Een eerste hoekschop voor Espanyol, die wordt toegestaan door Fazio.
21
 Gele kaart voor Aquivaldo Mosquera Romana
Na een gemene overtreding krijgt de speler een gele kaart. De daarop volgende vrije trap levert geen gevaar op.
27
Een schot van Romaric wordt gered door Kameni.
28
Navarro probeert Kanouté weg te sturen, maar de aanvaller staat in buitenspelpositie.
30
 Gele kaart voor Sergio Sanchez Ortega

34
 Gele kaart voor David GarcĂ­a

36
Nu een goede mogelijkheid voor Luis Garcia, die een teen tekort komt om de bal in doel te duwen.
36
Na meer dan een half uur spelen in de eerste helft zijn er meer overtredingen dan kansen. Het is een evenwichtige partij.
39
 Gele kaart voor Milan Smiljanic

40
Jesus Navas probeert met een schot op doel op aangeven van Navarro. De bal gaat evenwel naast het doel.
41
Luis Garcia nu met een schot, die over de kooi van Palop gaat.
43
Bij een botsing tussen Palop en Luis Garcia ligt de aanvaller van Espanyol groggy op het gras.
44
Luis Garcia is na oplapping terug klaar voor de strijd.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een 0-0 stand. De eerste helft was in het begin een evenwichtige partij. De bal ging met de rust in zicht beter aan het rollen, maar aan echt uitgespeelde kansen kwam men niet.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.