Stadion: Estadio Benito Villamarín

Herbeleef Real Betis - Real Madrid (La Liga)

Volg de match tussen Real Betis en Real Madrid live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Thuisploeg Real Betis pakte dit seizoen al uit met knap voetbal, maar wacht nog steeds op zijn eerste overwinning. Real Madrid boekte woensdag vertrouwen tegen Sporting Gijón en wil voortgaan op zijn elan. Raúl staat in de basis.
Real Betis: Casto (Casto Espinosa Barriga), Monzon Fabian, Arzu (Arturo Garcia Muñoz), Juanito (Juan Gutiérrez Moreno), Nélson , Mehmet Aurelio (Brito Mehmet Aurelio Dos Prazeres), Emana Edzimbi Achille, Capi (Jesús Capitán Prada), Damià (Damià Abella Pérez), Sergio García , José Marí (José María Romero Poyón).
Real Madrid: Casillas Iker Fernandez, Pepe (Képler Laveran Lima Ferreira), Heinze Gabriel, Ramos Garcia Sergio, Marcelo Vieira da Silva Júnior, van der Vaart Rafael, Van Nistelrooy Ruud, Raúl Gonzalez Blanco , De la Red Gutiérrez Rubén , Diarra Mahamadou, Robben Arjen.
4
Heinze ontsnapt aan geel na een late tackle op Emaná. De vrije trap voor Betis levert niets op.
5
Eerste goeie actie van Real Madrid. Van Nistelrooy trapt, maar Monzón staat in de weg.
7
Corner voor Real Madrid. Pepe kopt over.
8
Kopballetje van Van der Vaart, geen probleem voor Casto.
9
Van Nistelrooy trapt voorlangs, maar er was al gevlagd voor buitenspel.
10
Alweer een heet standje voor het doel van Casto! De doelman pakt uit met een goeie save op een schot van De la Red.
17
Eindelijk ook eens een schotje van Betis. Emaná's poging hobbelt naast.
19

Goal
Doelpunt van Ivan Gabriel Heinze (Rafael Van der Vaart)
Real komt verdiend op voorsprong met een harde kopbal van Heinze op een vrije trap van Van der Vaart.
21
Nieuw schot van Emaná, Casillas moet zich uitstrekken om in corner te verwerken.
26
Betis probeert de wedstrijd wat meer in handen te nemen. Voorlopig ligt het tempo wat te laag om Real in de problemen te brengen.
29
De la Red met een hard schot. Knappe save van Casto!
29
Van der Vaart met een afstandsschot. De bal gaat naast.
32
Opnieuw een schot van Van der Vaart, geen probleem voor Casto.
37
Uitstekende poging van Damía!! Zijn schot gaat over.
37
 Gele kaart voor Rafael Van der Vaart
Van der Vaart staat in de weg bij een vrije trap en wordt bestraft.
39
Capi probeert het van ver, zonder gevaar voor Casillas.
40
 Gele kaart voor Marcelo
Geel voor Marcelo na gevaarlijk spel.
44
 Gele kaart voor Sergio García De La Fuente
Een overtreding van Sergio Garçia op Van der Vaart wordt terecht bestraft met geel.
45
Emaná kan van dichtbij op doel besluiten, maar Casillas weet met wat medewerking van de paal de bal toch nog uit zijn doel te houden.

Scheidsrechter
Rust
Verdiende voorsprong voor Real Madrid. Doelman Casto verhinderde met enkele goede saves een grotere voorsprong voor de bezoekers. In het laatste kwartier kwam Betis opzetten, met een uitstekende kans voor Emaná net voor de rust als hoogtepunt.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
50
Eerste aanval van Real Madrid na de rust. Casto tikt de kopbal van Van Nistelrooy over zijn doel.
53
 Rode kaart voor Marcelo
Rood voor Marcelo nadat hij de de doorgebroken Damía neerhaalt.
54

Goal
Doelpunt van Sergio García De La Fuente ((Damià Abella Pérez) Damià)
Sergio Garçia trapt in twee keer de penalty binnen.
55
Sergio Garçia, die net zijn eerste doelpunt voor Betis tegen de netten heeft getrapt, probeert het nu van ver. Geen probleem voor Casillas.
58
Capi van ver, zijn schot mist het doelkader.
59
Vervangen Gonzalez Raúl
Ingevallen Miguel Torres Gomez

Schuster grijpt in na de rode kaart voor Marcelo.
62
Nieuwe kans voor Betis met een kopbal van Damía. Zijn poging gaat naast.
64
Real heeft het moeilijk na de uitsluiting van Marcelo. Kan Betis net als vorig seizoen een 0-1 achterstand ombuigen in een zege?
66
Vervangen (Damià Abella Pérez) Damià
Ingevallen Hugo Marione Pavone

Chaparro gooit met Pavone een extra spits in de strijd.
68
Real komt goed weg na een overtreding van Torres op Nelson in de zestien.
69
Vervangen Rubén De la Red Gutiérrez
Ingevallen Javi Garcia

Nieuwe wissel bij Real. Jeugdproduct Javi Garçia mag invallen.
72
Toch nog eens Real. Twee voorzetten van op de flanken leveren niets op.
75
 Gele kaart voor Iker Casillas
Geel voor Casillas wegens tijd rekken.
76
Vervangen Luciano Fabián Monzón
Ingevallen Marko Babic

Babic mag nog eens opdraven. Hij krijgt een kwartier om zich te bewijzen.
79
Betis blijft aandringen. We krijgen een corner voor de verdiblancos.
80
De kopbal van Mehmet Aurelio belandt in de handen van Casillas.
80
 Gele kaart voor Hugo Marione Pavone
Geel voor Pavone wegens het hinderen van de doelman.
80
Vervangen Rafael Van der Vaart
Ingevallen Royston Ricky Drenthe

81
Ramos moet een vrije trap van Betis van de lijn halen.
82
 2e gele kaart voor Sergio García De La Fuente
Tijdens de laatste tien minuten wordt het tien tegen tien na de tweede gele kaart voor doelpuntenmaker Sergio Garçia.