Volg de match tussen Barcelona en Real Madrid live, samen met vele andere supporters.

BARCELONA: Victor Valdes, Adriano, Carles Puyl, Daniel Alves ,Andrés Iniesta, Hernández Xavi, Javier Mascherano, Sergio Busquets, Thiago Alcántara, Lionel Messi, Christian Tello
Iker Casillas, Pepe, Fabio Coentrão, Sergio Ramos, Álvaro Arbeloa, Xabi Alonso, Mesut Özil, Sami Khedira, Ángel Di María, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema
00:00
Sfeer:
Er heerst een fantastische sfeer in Camp Nou. Heel Barcelona heeft net het clublied meegezongen en zo zijn we helemaal klaar voor 'El Clasico'.
00:00
VOORAF: Barcelona en Real Madrid maken zich op voor dé wedstrijd van het seizoen. In Camp Nou probeert Barça de kloof van vier punten zo goed als dicht te fietsen in de hoop de aartsrivaal alsnog van de titel in La Liga te houden.
1
Real Madrid geeft de aftrap.
4
Victor Valdes moet meteen al zijn kunnen tonen op een kopbal van Ronaldo. De doelman van Barcelona tikt knap over.
5
Pepe kopt een hoekschop over. Barcelona is meteen gewaarschuwd!
6
Barcelona reageert meteen. Dani Alves snoept de bal af van Ramos, maar Casillas komt goed tussen en voorkomt erger voor de bezoekers.
11
Valdes moet plat op een schot van Benzema.
15
 Gele kaart voor Sergio Busquets

17

Goal
Doelpunt van Sami Khedira (Onbekend Onbekend)
Pepe kopt een hoekschop in de kleine rechthoek. Puyol raakt niet bij de bal en Khedira ontfutstelt hem de bal en trapt binnen.
19
Barcelona al meteen in de problemen. Dit is niet de start waarop de Catalanen gehoopt hadden.
21
Het gaat snel heen en weer nu. Ronaldo trapt hard voorlangs.
21
Tello ziet zijn afstandsschot naast gaan.
26
Real Madrid laat Barcelona komen. Al laat de thuisploeg zich veel te vaak opmerken door slordigheden in het spel.
27
Bijna was het 1-1! Xavi glipt door de buitenspelval en mag alleen op Casillas doorgaan. De doeman van Real steekt er nog een voetje voor. Dit was de beste kans voor Barcelona tot dusver!
31
Ronaldo trapt de bal naast het doel van Valdes.
36
Het loopt voorlopig niet zoals verwacht bij de thuisploeg. Real Madrid speelt erg volwassen en heeft Barcelona onder controle.
38
Thiago trapt de bal van ver naast.
42
Real Madrid doet er alles aan om met die 0-1 voorsprong te gaan rusten. Het moet dan nog een paar minuten stand houden.
43
 Gele kaart voor Pepe

Scheidsrechter
Rust
Terwijl de regen met bakken uit de lucht valt in Barcelona, fluit de ref voor rusten. De thuisploeg moet zich gaan bezinnen tijdens de rust want het speelde een slappe eerste helft. Real Madrid staat op voorsprong door een goal van Khedira.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
46
Het regent nog steeds fel in Barcelona. Mogelijk kan dit het spel beïnvloeden. Er zijn geen wissels doorgevoerd tijdens de rust bij beide ploegen.
47
 Gele kaart voor Xabi Alonso

52
Het spelbeeld blijft voorlopig hetzelfde. Real houdt al bij al makkelijk stand.
54
Thiago stuurt Tello door de defensie van Real, maar de jongeling trapt zwak hoog over. Hier zat meer in voor de thuisploeg. Guardiola moedigt zijn ploeg nog eens aan om zich op te trekken aan deze actie.
59
Barcelona drukt Real op eigen helft, maar de kansen ontbreken nog.
65
Het is voorlopig een teleurstellende Clasico. Komt er nog wat opwinding in de wedstrijd?
68
Xavi probeert het met een knal die naast gaat.
69
Vervangen Hernández Xavi
Ingevallen Alexis Sánchez

70

Goal
Doelpunt van Alexis Sánchez (Onbekend Onbekend)
Alexis Sanchez bedankt meteen zijn coach voor de invalbeurt. Tello trapt op de voeten van Casillas. Uiteindelijk komt de bal bij Sanchez die binnen werkt.
72
Het beloven nog een spannende laatste twintig minuten te worden. Gaat Barcelona door op zijn elan of reageert Real nog met een goal?
73

Goal
Doelpunt van Cristiano Ronaldo (Mesut Özil)
Het antwoord is dat Real reageert met een goal. Twee minuten later staat Real weer op voorsprong. Özil speelt Ronaldo aan en die trapt voorbij de uitgekomen Valdes binnen.