Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Estadio La Rosaleda
Malaga kan weer niet winnen

Malaga is er niet in geslaagd de punten thuis te houden. Tegen Celta de Vigo kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Malaga doet zo een slechte zaak in de strijd om de belangrijke vierde plaats, die recht geeft op Champions League-voetbal.

Malaga – Celta de Vigo 1-1

Malaga mocht in eigen huis aan de bak tegen staartploeg Celta de Vigo. Toch had de thuisploeg het in het Estadio La Rosaleda zeker niet onder de markt. Malaga kwam tien minuten voor rust op voorsprong, toen Santa Cruz verdediger Demichelis wist te bereiken. Die maakte de 1-0, meteen ook de ruststand.

In de tweede helft wou Malaga de score verdubbelen, maar het slaagde daar niet in. Een kwartier voor tijd maakte Fernandez aan de overkant de gelijkmaker. Daarna werd niet meer gescoord, waardoor Malaga opnieuw twee dure punten verliest. Celta de Vigo staat nu twee punten boven de degradatieplaatsen.