Roemenië: Ciprian Anton T?t?ru?anu, Marius Gaman, Iasmin Latovlevici, Vlad Chiriches, constantin nistor, Alexandru Mih?i?? Chipciu, alexandru maxim, Razvan Cocis, Mihai Doru Pintilii, Ciprian Andrei Marica, András Gárdos.
België: Simon Mignolet, Guillaume Gillet, Daniel Van Buyten, Vincent Kompany, Jan Vertonghen, Steven Defour, Axel Witsel, Marouane Fellaini, Kevin De Bruyne, Christian Benteke, Dries Mertens.
Scheidsrechter fluit de wedstrijd op gang.
Uitstekende kans voor Mertens! Hij rondt een solo af, maar ziet zijn schot uitdoven op de paal.
23

Goal
Doelpunt van Christian Benteke (Onbekend Onbekend)
Dan toch het doelpunt! Benteke passeert de doelman en schiet beheerst binnen. De Rode Duivels staan op voorsprong.
32

Goal
Doelpunt van alexandru maxim (Onbekend Onbekend)
De voorsprong blijft niet lang op het bord staan. Maxim trapt Roemenië langszij.
44
De Belgen blijven in balbezit. Ze laten de bal rondgaan, maar veel gevaar levert het niet op.
45+1
Benteke kan terugleggen op Vertonghen. Die geeft de bal aan Defour, maar hij trapt hoog over.

Scheidsrechter
Rust
Bij de rust staat het 1-1. De Belgen hebben het balbezit en wisten te scoren. Via de counter kwam Maxim aan het doel van Mignolet. De Roemeen zette de bordjes opnieuw gelijk.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

49
Defour met een schot, maar ook deze suist ver over.
51
Torje speelt Vertonghen voorbij en zet voor. Van Buyten is alert.
53
Stancu met de versnelling. Zijn voorzet is net iets te scherp en rolt voorbij de achterlijn.
54
De Roemenen zijn duidelijk sterker uit de kleedkamers gekomen. Het balbezit is voorlopig voor hen.
57
Vertonghen legt opnieuw van ver aan. Maar ook zijn schot gaat over.

58
Torje kan uithalen, maar Mignolet tikt in hoekschop.
59
Marica met een schot, maar Mignolet vangt makkelijk.
61
Vervangen Dries Mertens
Ingevallen Ilombé Mboyo

65
Handspel door de Belgen De Roemenen krijgen een strafschop.
67

Goal
Doelpunt van Gabriel Andrei Torje (Onbekend Onbekend)

69
Vervangen Iasmin Latovlevici
Ingevallen Stefan Daniel Radu

73
De Roemenen opnieuw met een combinatie, maar de voorzet van Radu komt er niet uit.
78
Torje was bijna alleen door, maar werd teruggefloten voor een fout op Kompany.
79
Lukaku kan alleen op doel af. Hij stift over de doelman, maar de bal gaat naast. Dit was dé kans op de gelijkmaker!
84
De Belgen willen wel, maar komen er niet meer uit.
85
Nog vijf minuten te spelen. De tijd dringt voor de Rode Duivels.
90
Er komen vier minuten bij. Voorlopig ziet het er naar uit dat de Rode Duivels hun oefenpartij niet zullen winnen.
91
Lukaku komt opnieuw voor de doelman. Hij wacht te lang, waardoor zijn aanval afgebroken wordt.