Volg de match tussen Tunesië en Engeland live, samen met vele andere supporters.

Tunesië-Engeland: 0-0
1
De bal rolt, de Duivels kunnen vanuit hun zetel kijken.
3
Furieus begin van Engeland, maar zowel een schot van Alli als een inzet op de corner worden door Hassen gepakt.
5
Sterling bijna met de 1-0, maar hij kan de voorzet van Lingard niet binnen tikken. De Tunesische doelman moet even verzorgd worden.
8
Het begin van de Engelsen is echt wel indrukwekkend. Tunesië heeft alle moeite om het hoofd boven water te houden.
11

Goal
Doelpunt van Harry Kane (Onbekend Onbekend)
Daar is de 1-0 dan toch voor Harry Kane. Een kopbal van Stones werd nog gepakt door Hassen, maar in de herneming is het geen probleem voor Kane.
13
Hassen gaat opnieuw tegen de grond. Kan hij nog verder? Het ziet er echt niet goed uit en de reservegoalie is al tien minuten aan het opwarmen.
15
Vervangen Mouez Hassen
Ingevallen Farouk Ben Mustapha

16

19
Splijtende aanval vanop rechts, maar er is niemand die de voorzet van de Engelsen kan binnentikken.
23
Halfweg de eerste helft, het blijft eenrichtingsvoetbal en dat levert een nieuwe corner op.
25
Nog eens twee Engelsen helemaal vrij in de box, maar ze vergeten het af te maken. Gaan de Engelsen zich dit nog beklagen?
27
Plots Tunesië eens. Eerst Khazri die zich doorzet, uiteindelijk een plaatsbal van Sassi naast.
30
Halfuur ver, de eerste stormgolf is gaan liggen.
33

Penalty
Penalty voor Tunesië
De bal gaat op de stip voor Tunesië na een foutje van Walker op Ben Youssef. Licht, maar de bal gaat op de stip en de VAR grijpt niet in.
34
 Gele kaart voor Kyle Walker

35

Goal
Doelpunt van Ferjani Sassi (Penalty)
Ow ow ow, de Engelsen moeten opnieuw aan de bak. Sassi trapt, Pickford met een vingertje aan de bal, maar onvoldoende en dus de gelijkmaker!
39
Het antwoord van de Engelsen levert een viervoudige kans op voor de kooi van Ben Mustapha, maar niemand kan echt afdrukken.
42
De Engelsen morsen er wel wat mee, nu is het Henderson die niet kan afdrukken. De corner levert ook niks op.
44
En nu Lingard opnieuw, maar de bal strandt op de paal. Het zit de Engelsen niet mee!
45+1
Het spel heeft vaak stilgelegen deze eerste helft door onder meer de doelman, dus we krijgen drie minuten extra.

Scheidsrechter
Rust
Tunesië - Engeland: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:50
We zijn aan koffie toe in Tunesië - Engeland. De Engelsen misten al een resem kansen en moeten zo verrassend nog aan de bak na de pauze.
46
De bal rolt opnieuw
Maakt Engeland het verschil na de pauze of doet Tunesië een gouden zaakje?
49
Aarzelend begin na de pauze, Engeland gaat toch moeten komen.
52
Pickford komt ver uit, maar geen probleem voor de Engelse goalie want (onterecht) gevlagd voor buitenspel.
56
De tweede helft is vooralsnog minder dan de eerste. De Engelsen drukken rustig door.
59

63
Neen, het blijft wachten op de 1-2 voor de Engelsen. Ondertussen lijken er een aantal wissels klaar te staan.
66
De Tunesiërs blijven met vuur verdedigen. Houden ze dit vol?
68
Overtreding op Kane, vrije trap vanop een aardige plek voor de Engelsen nu.
68
Vervangen Raheem Shaquille Sterling
Ingevallen Marcus Rashford

68

72
De tijd kabbelt weg en dat is in het voordeel van de Tunesiërs, zoveel is duidelijk.
73
Vervangen Naïm Sliti
Ingevallen Mohamed Amine Ben Amor

75
Nog een kwartier hebben de Engelsen. Wachten op Kane-tijd?
77
De druk wordt weer wat groter op het Tunesische doel. Houden ze dit vol tot op het einde.
79
Tunesië houdt voorlopig stand ...
De vrije trap van Young vanop een aardige plek, maar over de muur ... en over de goal!
80
Vervangen Dele Alli
Ingevallen Ruben Loftus-Cheek

82
De tijd begint te dringen, ook corners voor Tunesië leveren niks op voorlopig.
84
Botsing tussen Stones en Ben Mustapha. Straks moet de derde keeper komen opdraven ...