Filip Joos geeft sterk signaal aan bestuur van Club Brugge: "Doe je dat niet, dan..."

Filip Joos geeft sterk signaal aan bestuur van Club Brugge: "Doe je dat niet, dan..."
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht krijgt zondag misschien een eerste kans om de titel te pakken. Maar ook voor Club Brugge is alles nog mogelijk.

We moeten het eerlijk toegeven. Toen Club Brugge na de slotspeeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League Ronny Deila aan de deur zette gaf niemand blauwzwart nog een stuiver kans om de titel te pakken.

Van RSC Anderlecht werd dat wel verwacht. Hoe dan ook, de twee aartsvijanden staan zondag oog in oog met elkaar en de winnaar van dat duel zet een heel grote stap richting de titel. Voor paarswit kan het zelfs prijs zijn, als het resultaat van Union SG meezit.

Een droom voor de supporters van Club Brugge, een kleine nachtmerrie voor het bestuur. Nicky Hayen heeft het zo goed gedaan dat je haast niet anders kan dan hem volgend seizoen hoofdtrainer te maken. Zeker als hij de titel zou pakken.

Nog een paar dagen

Dat zegt ook Daan Heymans in 90 Minutes. “Ik denk eerder dat als Club kampioen speelt, het bijna niet anders kan dan doorgaan met Hayen. Maar als ze enkel in dat geval met hem doorgaan, toont dat niet veel vertrouwen”, zegt Daan Heymans.

Filip Joos vindt zelfs dat Club Brugge nu een statement moet maken, voor de match van zondag. “Als je met hem wil voortgaan, is het nu het moment om dat te zeggen. Dan geef je een boost. Roma deed hetzelfde met De Rossi op de dag van de Europese kwartfinale tegen Milan, dat is een gelijkaardig verhaal.”

“Als je echt in Hayen gelooft, heb je maar enkele dagen meer om dat te tonen. Doe je dat niet, weet eigenlijk iedereen dat wat Daan zegt, klopt”, besluit Joos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties