Maar liefst 8 nieuwe spelers in Antwerp

Maar liefst 8 nieuwe spelers in Antwerp
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp blijft in eerste klasse! Dat wil the Great Old proberen te verwezenlijken door de komst van 8nieuwe (versterkende?) krachten.Ondanks de geruchten dat antwerp geen nieuwe spelers zou aantrekken komen er nu in een keer 8nieuwe spelers aankloppen.

Liviu Ciobotariu, 32jarige Roemeen (ex-Bergen waar hij begin deze week zijn ontslag gaf) tekende een contract tot het einde van het seizoen. Angel Pindado komt over van Altetico Madrid, ook hij tekende tot aan het einde van het seizoen, maar een verlengd verblijf tot 2005 behoort tot de mogelijkheden.

In samenwerking met de Engelse grootmacht Manchester United stuurt Man Utd 4spelers naar de Bosuil. De youngsters zijn: Eddy Johnson (19jaar), Phil Bardsley (18jaar), Tim Mads (19 jaar) en het Chinese supertalent Dong Fangzhou. De 4 verblijven in Antwerp tot juni. Dat zijn 6namen, 2 andere spelers zijn aangekondigd, maar namen zijn niet vrijgegeven.Het zou misschien gaan om de 2testers die in Antwerp vertoefden deze week.

Nog meer goed nieuws voor Antwerp. Patje “boem boem” Goots zal wellicht niet naar KV Mechelen verhuizen. “Ik heb met de trainier gesproken en die wil dat ik blijf”, aldus een tevreden Patrick Goots.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties