Habran wekt Spaanse interesse

Habran wekt Spaanse interesse
Foto: © SC

Dimitri Habran, keeper bij Standard, kan met het oog op volgend seizoen kiezen uit drie clubs. De doelman kan bij Standard blijven, maar geniet ook serieuze interesse van de Spaanse tweedeklassers Real Murcia en Tenerife. Terwijl deze twee laatste één van de komende dagen Habran een voorstel zullen doen, praatte de keeper vandaag al met Michel Preud'homme over een verlengd verblijf op Sclessin. Standard deed Habran een voorstel voor twee seizoenen.

''Ik ben de enige speler die einde contract is die een voorstel krijgt. Ik ben de enige speler die einde contract is die een voorstel krijgt. Maar ik moet wel toegeven dat ik hoopte op een driejarige en zelfs vierjarige overeenkomst'', aldus Habran.

Habrans manager praatte dan weer over een eventuele overgang naar de Spaanse tweede klasse: ''Zowel Real Murcia als Tenerife zijn geïnteresseerd. Twee van de drie directieleden van Murcia gaven reeds hun akkoord, en Tenerife stuurt me eerstdaags hun voorstel. Wat niet wil zeggen dat Dimi niet op Standard zal blijven. De directie deed hem een eerlijk voorstel. In de komende dagen gaan we terug en doen we een tegenvoorstel gebaseerd op drie seizoenen.''
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties