Moeskroen kan opnieuw niet winnen

Moeskroen is blijkbaar niet goed in vorm. Na het verlies op Koksijde (1-0) en Valenciennes (2-1) konden les Hurlus opnieuw niet winnen. Dit keer moest men tevreden zijn met een gelijkspel tegen tweedeklasser Ronse.

Moeskroen speelde in de eerste en tweede helft met verschillende elftallen. In de eerste helft kwam Excelsior op voorsprong: in de 30e minuut legde Dimbala de openingsgoal binnen. Lang leek de oefenpartij ook op deze cijfers af te stevenen, tot Ronse in blessuretijd plots kwam opzetten. Devillers wist zo in extremis nog de gelijkmaker te scoren.

Opstelling Moeskroen voor rust: Vandendriessche, Chantry, Besengez, Pecqueux, Hempte, Martic, Noukeu, Soumaré, Coulibaly, Dimbala en Zewlakow.
Opstelling Moeskroen na rust: Vandendriessche, Charlet, Teklak, Claeys, Lorenzi, Noukeu, Lecomte, Sanchez, Rector en Grégoire.