Mathieu De Coensel

Juventus is in eigen stadion niet verder gekomen dan een 2-2.
Juventus is daarom wel verplicht om goed te presteren in Djugarden, want Juventus slikte thuis dus 2 tegendoelpunten, en in een Champions League duel kan dat zwaar doorwegen.

Maar de oude dame kwam wel nog 0-2 achter.
Eerst kregen de Zweden uit Djugarden een penalty, die Johansson voorbij Buffon kan plaatsen.
Vlak na de rust, toonde Djugarden zich terug doeltreffender. Nu is het Hysen die het Zweedse doelpunt maakt.

Velen dachten wellicht dat deze wedstrijd gespeeld was, maar Juventus gaf niet op en streed terug.
Ze waren al de hele match sterk, maar kon niet echt zeer goede kansen maken. In de 50ste minuut maakt Trezeguet een doelpunt, 1-2, er is terug hoop voor de Juventino's.

Niet veel later mag Olivera ingooien, Emerson ontvangt en scoort, 2-2.
Daar eindigt de match ook op, Juventus wacht wellicht nog een zware klus in Zweden, want het slikte thuis 2 tegendoelpunten.
Djugarden kreeg wel een doelpunt afgekeurd in de 1ste helft door buitenspel.