Dortmund en Bremen winnen ook niet

Borussia Dortmund is hervallen in hun oude spelpatroon, er was slechts één lichtpunt namelijk Thomas Rosicky.

Hopelijk komt Mark Van Bommel daar deze week bij, een speler van zijn kaliber ontbreekt in deze ploeg met te veel individualisten.

In een saaie wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong in de 31e minuut door een afstandschot van Rosicky.

In de tweede helft nam Borussia het heft in handen met enkele kansen tot gevolg, maar naderhand kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en buiten een reuzekans van Koller, ver beneden zijn niveau, stond daar niets meer tegenover..
Het onvermijdelijke gebeurde dan toch , in de toegevoegde tijd viel de verdiende gelijkmaker.
Opvallend was ook de hoekschopverhouding, 0-8. Er waren 74.000 toeschouwers.

De ploeg van Eric Gerets blijft verbazen, eerst winnen in Dortmund, nu bijt ook kampioen Bremen in het zand.
Met doelpunten van Brdaric en Thiam liepen de bezoekers uit tot 0-2, Klose kon de eer redden door zijn eerste doelpunt in de 71e minuut, meteen geen enkele ploeg meer met het maximum van de punten.

Zo zit Wolfsburg met zes punten stevig op koers en als 'd Allessandro nog terugkomt kan deze ploeg alleen nog maar beter worden.