Ibrahimovic zo goed als zeker naar Juventus

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ibrahimovic zo goed als zeker naar Juventus
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt er sterk op dat Zlatan Ibrahimovic de ArenA alsnog zal verlaten. De Zweedse spits zou vandaag nog tekenen bij Juventus Turijn.

Volgens de Nederlandse krant De Telegraaf is de transfer al zo goed als rond. Zowel Juventus, Ajax als Ibrahimovic zouden al akkoord zijn. Het is nu enkel een kwestie van uren voor de transfer definitief afgerond is. Ibrahimovic zou een vierjarig contract tekenen in Turijn. Met de transfer zou een bedrag van om en bij de vijftien miljoen euro gemoeid zijn.

De transfer van de Ajacied zorgt meteen voor heel wat beweging op de transfermarkt. Zo heeft Ajax met Aruna Koné meteen een vervanger klaar staan. Koné speelde een jaar geleden nog bij Lierse en kon toen naar Anderlecht, maar vertrok uiteindelijk toch naar Roda JC. In ruil voor Koné krijgt Roda de Ajacied Anastasiou, ooit nog bij Anderlecht, op huurbasis.

Cannavaro
Ook Fabio Cannavaro lijkt nu definitief van Juventus, men verwacht in de vooravond een officiële bevestiging van Juventus. Juventus-directeur Moggi gaf eerder al te kennen dat er geen problemen waren rond Cannavaro en dat alles alleen nog administratief moest afgehandelt worden. 

Er zal ook geen transfervergoeding gevraagd worden door Inter, wel zal een ruildeal plaatsvinden met doelman Carini. Cannavaro zal voor drie jaar tekenen en gaat daarbij akkoord met een loonsverlaging.

De verklaring van Luciano Moggi - met titel 'wij hebben Cannavaro'  - kan u HIER nog eens nalezen


Auteurs:  Anthony en Ronny

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties