Blessures bij Cappellen

Stef Hendrickx
| 0 reacties
Blessures bij Cappellen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren doken er nieuwe kopzorgen op voor trainer Bart De Roover. Sigfried Van Sas blesseerde zich bij een trap op doel aan de bil en liep waarschijnlijk een verrekking op.Vanavond heeft de verdediger een afspraak bij de kine en de daaropvolgende training zal uitsluitsel moeten brengen over zijn paraatheid. 
Omdat ook voor Rombouts de wedstrijd tegen Sporting West nog te vroeg komt, houdt De Roover slechts drie fitte verdedigers over. Mattheeusen traint immers net als Dave Van Puijm individueel en Serge Van Royen onderhoudt samen met Kurt Rombouts de conditie bij Norbert Gadisseur.
 
Beter nieuws voor Doumbouya. Hij speelt vanavond met de B-kern mee op Sporting West en hoopt zo zijn conditie aan te scherpen. Het is echter niet zeker of hij al 90 minuten aankan. Ook Vito Adriaensens en Mathieu Renier spelen net als doelman Lauwrys met de B-kern.

Deze namen zitten zonder verdere ongelukken in de kern voor zondag: Ferket, Kortland, Mücher, De Keyser, Geeraerts, Schoenmaekers, Severeyns, Meeusen, Devic, Verachtert, Lauwrys.




Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties