Welke ploegen blijven aan de leiding?

Niels Hendriks
| 0 reacties
Welke ploegen blijven aan de leiding?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Omdat de Rode Duivels zaterdag hun eerste wedstrijd voor de kwalificatie van WK2006 afwerken is er dit weekend geen voetbal in de Jupiler League maar in de derde klasse wordt er gewoon gevoetbald.

Vanavond krijgt KVSK United in een vooruitgeschoven wedstrijd van de tweede speeldag het stugge Sprimont op bezoek. Vorig seizoen knokten ze zich aan de Gestelsedijk in extremis naar een gelijkspel en dat zal vandaag weer hun opdracht zijn.

SK Tongeren dat op de eerste speeldag verrassend onderuit ging bij Diegem moet zondag in hun eerste wedstrijd op het B-veld van grote broer Genk op zoek naar de drie punten tegen concurrent OH Leuven. Vorig seizoen geraakte OHL op het veld van Tongeren niet verder dan een 1-1 gelijkspel en moet dit seizoen beter zien te doen als het aan de leiding wil blijven.

Diegem dat vorige week Tongeren versloeg trekt naar Veldwezelt om hun maximum te verdedigen en zo aan de leiding te blijven. Verder moet KVK Tienen op het veld van Seraing gaan winnen om een nul op zes te vermijden. Hetzelfde geld voor Kermt-Hasselt dat op bezoek moet bij Kelmis.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties