Delen zaait even paniek in Westerlo

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Delen zaait even paniek in Westerlo
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Het zal je maar overkomen: je doet rustig wat fitness-oefeningen met je ploeg en plots valt er één van je medemaats flauw. Het overkwam de spelers van Westerlo vorige dinsdag. Hun ploegmakker Jef Delen werd immers het slachtoffer van een appelflauwte.

De sterfgevallen van Foé en Feher indachtig (beiden stierven vorig seizoen op het voetbalveld), brak er lichte paniek uit in het Kuipje. Gelukkig was het allemaal nog niet zo erg. Jef Delen legt uit:

"Na een stretch-oefening viel ik met David Paas op de grond, waarbij zwaargewicht Paas op mijn hand viel. Dat deed verschrikkelijk veel pijn. Kort daarna voelde ik me onwel worden en verloor ik het bewustzijn. Even later was ik er terug, maar de medische staf wilde geen risico's nemen. Ik werd afgevoerd naar het ziekenhuis in Geel. Temeer omdat ik symptomen vertoonde van een aanval van epilepsie. Tja, dat was voor iedereen wat schrikken."

In het ziekenhuis onderging Delen enkele scans en onderzoeken. Gelukkig werd er niks ernstigs gevonden. Ondertussen traint hij zelfs weer voluit en wellicht staat hij straks tegen Brussels weer in de basis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties