Jan Vertonghen komt met flinke kritiek voor Pro League

Jan Vertonghen komt met flinke kritiek voor Pro League
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De Belgische competitie kan zwaar zijn. Door de play-offs en de barragewedstrijden loopt de Jupiler Pro League erg lang. Iets waar Jan Vertonghen moeite mee heeft.

De Belgische competitie eindigt pas op 2 juni. Dan speelt KAA Gent, de winnaar van de Europe Play-offs, een barragewedstrijd tegen de nummer vijf uit de Champions' Play-offs.

Dat is minder dan twee weken voor het EK van start zal gaan en zelfs na de Champions League-finale die op 1 juni gespeeld wordt.

En veel rust zullen de spelers niet krijgen, zeker de internationals niet. Op 26 juli start de Jupiler Pro League alweer, twee weken na de finale van het EK.

Iets waar Anderlecht-verdediger Jan Vertonghen het moeilijk mee heeft. "Dus de Belgische competitie begint het eerst aan het seizoen, eindigt het laatst én er is geen winterstop", klinkt het op zijn X-account.

Vertonghen zal zelf met Anderlecht op zondag nog een laatste keer alles moeten geven tegen Antwerp. Als de resultaten van Club Brugge en Union in hun voordeel spelen en paars-wit wint zelf van Antwerp, kan het nog kampioen spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties