Na Malick Fofana en Gift Orban: 'Lyon wil opnieuw gaan shoppen in de Jupiler Pro League'

Na Malick Fofana en Gift Orban: 'Lyon wil opnieuw gaan shoppen in de Jupiler Pro League'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olympique Lyon lijkt wel van de Belgische competitie, en met name KAA Gent, te houden. Na Malick Fofana en Gift Orban al overgenomen te hebben, zou de Franse club nu alweer geïnteresseerd zijn in een Buffalo.

Archie Brown besloot afgelopen zomer om naar KAA Gent te trekken. De Buffalo's betaalden in augustus vier miljoen euro aan Lausanne-Sport om de vleugelverdediger over te nemen.

Hij maakte samen met Malick Fofana heel wat indruk door de flank onveilig te maken. Olympique Lyon zou het wel zien zitten om de twee weer samen in één ploeg te laten spelen.

Een overtuigend eerste seizoen bij KAA Gent voor Brown

Volgens transferexpert Sacha Tavolieri is Lyon geïnteresseerd in zijn profiel. Hij zou na Malick Fofana en Gift Orban al de derde speler zijn die op een jaar van Gent naar Lyon trekt.

Bij de Franse club zouden ze hem serieus overwegen als opvolger van Nicolas Tagliafico, de Argentijnse wereldkampioen wiens contract dit jaar afloopt.

KAA Gent zou zo alweer een speler met mooie winst kunnen verkopen. Transfermarkt schat de waarde van Brown momenteel op 5 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties