Heeft Feyenoord eindelijk wat het wil?

Heeft Feyenoord eindelijk wat het wil?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Feyenoord lijkt eindelijk gevonden te hebben waar het al een tijdje naar op zoek was; een linksbenige verdediger. Dinsdag komt André Luis Bahia dos Santos, een twintigjarige centrale verdediger van het Braziliaanse Flamengo, praten met technisch directuer Mark Wotte en coach Ruud Gullit over zijn eventuele transfer in januari 2005.

Wotte zag André Bahia, zoals zijn (gemakkelijkere) voetbalnaam luidt, al eens spelen tijdens Flamengo-Fluminese: "Hij maakte indruk op mij. Twintig jaar en basisspeler bij Flamengo... Hij komt naar Feyenoord voor een nadere kennismaking. Verder zien we nog wel."

André Bahia liet zich vorige week in de Braziliaanse pers al ontvallen dat hij gesprekken voerde met een Nederlandse club, maar voegde er wel aan toe dat hij Flamengo niet zomaar verlaat: "Ik haal het niet in mijn hoofd om te vertrekken bij Flamengo. Ik ben hier basisspeler en voel me erg gelukkig bij deze club. Ik denk dat ik mijn ploeg kan helpen te overleven in de Braziliaanse competitie."

Zondag verloor Flamengo nog met 1-0 van Vasco da Gama en Bahia moest met rood het veld eerder verlaten. Het heeft nu postgevat op de negentiende plaats op 24 teams.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties