Vermeersch grijpt in

Filip Van der Elst
| 0 reacties
Vermeersch grijpt in
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het draait bij Brussels niet helemaal, en dat is niet naar de zin van voorzitter Johan Vermeersch. Hij wil dat trainer Emilio Ferrera in het vervolg alvast meer ervaren spelers opzet in plaats van jongelingen. Zo lijkt het er inderdaad naar uit te zien dat zaterdag, tegen SK Beveren, Brussels mét Bertand Crasson en Laurent Wuillot aan de aftrap zal beginnen.

Vermeersch is niet tevreden maar hij panikeert niet: "In Sint-Truiden was het net zo als tegen Anderlecht. We maken onze kansen niet af. Zeven goals in tien matchen is veel te weinig, maar ik kan ze er zelf niet inshotten, hé. De trainer ook niet trouwens. Hij kan hier niets aan doen. Ik kan aan Emilio Ferrera wel een advies geven: maak plaats voor ervaren jongens als Crasson en Wuillot. Die moeten niet op de bank blijven. Om onderin weg te geraken moet er wel niet uitsluitend op jongeren een beroep gedaan worden. Er moet dus bijgestuurd worden, want voor de winterstop moeten we nog minimaal drie keer winnen en twee, drie draws afdwingen.'

Ondertussen raakte op een fansite bekend dat Ferrera zelf ook het heft in handen zou hebben genomen, en 5 spelers (Christophe Kinet, Venance Zezeto, Christ Bruno, Fritz Emeran en Nicolas Flammini) naar de B-kern zou hebben verwezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties