Wie begint best aan 2de periode en blijft op kop?

Niels Hendriks
| 0 reacties
Wie begint best aan 2de periode en blijft op kop?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend wordt de eerste speeldag van de tweede periode afgewerkt in derde B en door een rare kronkel in de kalender ook de eerste terugwedstrijden. Periodekampioen OHL gaat op bezoek bij OC Charleroi, de andere leider United ontvangt Bocholt.

Ondanks dat OH Leuven vorige week de eerste periodetitel pakte moet het zaterdag opnieuw zien te winnen bij Charleroi want het beloofd een lange en spannende strijd te worden voor de titel. Aan de Gestelsedijk staat de Limburgse derby tussen KVSK United en Bocholt op het programma.

Kermt-Hasselt dat vorige week zijn opmars beëindigd zag door een zware nederlaag tegen OHL trekt naar Woluwe. De achtervolger op het leidersduo Tongeren krijgt een moeilijke partij tegen Diegem voorgeschoteld en mag zich geen tweede misstap op rij veroorloven. 

KVK Tienen moet absoluut zien te winnen in Kelmis als het niet in degradatieproblemen wil verzeild geraken. Tenslotte zijn er nog de wedstrijden Veldwezelt - Francs Borains, Namen - Sprimont en Seraing - Walhain.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties