Vervalle: "We dienen klacht in tegen scheids"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Vervalle: "We dienen klacht in tegen scheids"
Foto: © SC

De spelers van La Louvière wisten na de partij op Anderlecht met hun ontgoocheling geen blijf. Vooral Yannick Vervalle zal nog lang aan deze wedstrijd denken, want de aanvaller miste dé kans op de 0-2. Op Sporza-radio vertelde hij het volgende:

"Ik had de 0-2 moeten maken. Dat was de kans van de wedstrijd. Als ik die maak, is het gedaan. Ik vind het heel jammer dat ik het doelpunt niet kon maken."

"De goal van Baseggio werd zo fel gecontesteerd omdat de bal ontplofte. De Fransen van onze ploeg protesteerden, omdat in Frankrijk zo'n goal altijd afgekeurd wordt. Als die goal er niet komt, dan wonnen we waarschijnlijk met 0-1. De scheidsrechter heeft het zeker gezien, want hij heeft de kapotte bal naar de kant gedragen. Na de wedstrijd beweert hij echter dat hij niks gezien had. De club heeft besloten klacht in te dienen. Moesten wij zo scoren, dan wordt die goal wel afgekeurd."

"We zijn erg teleurgesteld. We hadden de wedstrijd helemaal in handen. We hadden 0-2 kunnen voorkomen, maar dat gebeurde niet. Dat is heel jammer."
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties