OH Leuven wint oefenduel

Niels Hendriks

OH Leuven - Berkenbos 3 - 1

Zonder Hans Goethuys, Wouter Maes, Jonathan De Falco, Jeroen Simaeys en Pascal Vande Gucht, die een bosloop hielden, begon OH Leuven met een onuitgegeven elftal aan de wedstrijd. Bij OHL was het dan ook wat zoeken in het begin en Berkenbos profiteerde er van om in de dertiende minuut na een corner de score te openen. Twee doelpunten van François Sterchele voor de rust, waarvan Ã©Ã©n strafschop, zorgden ervoor dat de achterstand werd omgebogen in een voorsprong. Sterchele miste zelfs nog een tweede strafschop.

In de tweede helft kwam OHL niet in de problemen en door een doelpunt van Bjorn Ruytinx kwamen de 3-1 eindcijfers op het bord.

OH Leuven: Nijs (46' Reynaert), Morreel, Jacquemyn, Vanderelst, Sterchele (72' Brigode), Schoonjans (46' Lanvu), Ruytinx, Van Ongeval, Nwadikwa, Spreutels (46' Steenwegen) en Vergeylen (72' Putseys)
Doelpunten: 13' Ulenaers (0-1), 37', 40' Sterchele (1-1 en 2-1), 59' Ruytinx (3-1)