"Ruil Owen - Reyes in de maak"

Nils Vanbellingen
| 0 reacties
"Ruil Owen - Reyes in de maak"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Spaanse sportkrant Marca meldt vandaag dat er een ruil op til is tussen Michael Owen (Real Madrid) en Jose Antonio Reyes (Arsenal). Volgens het dagblad is het nagenoeg zeker dat beide spelers op 30 juni van ploeg wisselen.

Na eerder al met Arsenal gepraat te hebben, zat de zaakwaarnemer van Reyes, Jesus Rodriguez de Moya, onlangs ook met Real aan tafel. Dat de Koninklijke interesse toonde in de Spaanse aanvaller was al eerder bekend, evenals het feit dat Reyes zelf ook graag naar de Spaanse topclub zou trekken: "Madrid wil Reyes en Reyes wil naar Madrid. Daarmee is alles gezegd", vat Marca de situatie samen.

Reyes heeft zich nooit echt goed gevoeld in Londen. Volgens de Spaanse sportkrant is Arsenal hiervan op de hoogte en wil de Engelse club de Spanjaard niet tegen zijn zin daar houden. De Gunners zouden dus bereid zijn om Reyes naar Madrid te laten vertrekken, maar willen dan wel Michael Owen in de plaats. De Engelsman zou zich evenmin kunnen aanpassen in Madrid en zou een terugkeer naar zijn thuisland bijgevolg wel zien zitten.

Er zijn echter kapers op de kust: Newcastle zou maar liefst 14 miljoen euro veil hebben voor de Engelse international. Bovendien zou de voorkeur van Owen zelf momenteel naar de Magpies uitgaan. Bij Arsenal zouden ze er echter van overtuigd zijn de aanvaller tot een overgang naar Londen te kunnen overhalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties